Sannheten om yoga: En åpner seg for åndsmakter

  Sannheten om yoga: En åpner seg for åndsmakter

  I denne videoen får du høre tidligere yoga-entusiast Kristine fortelle åpent om hva yoga egentlig er, og hvorfor det er uforenlig med kristen tro.

  Bilde: Skjermdump Facebook

  I videoen (se under) forteller hun om å ha vært kristen i tre år, men at hun før dette var innom mange forskjellige åndelige praksiser i en ti års periode.

   

  Søkte det åndelige

  I videoen får du en liten undervisning om - og et vitnesbyrd av - hennes erfaringer med yoga. Hun har blant annet tatt utdanning med kundalini-yoga, hvor mantraer står sentralt. Slike mantra har en åndelig betydning, og ofte er det tale om å tilbe en hinduistisk gud.

  Hun forteller at hun erfarte at nervesystemet kollapset etter denne typen åndelige praksiser, og hun var derfor en periode innlagt. 

  Kristine var innom en rekke åndelige praksiser, inkludert sjamanisme, yoga, tarotkort, heksekunst, og tantrisk seksuell praksis. Alle disse praksisene førte bare til større bundethet til destruktiv atferd (som rus, sex-avhengighet, tristhet). De gav slett ingen frihet! Det var bare Jesus Kristus som kunne løse henne!

  Yoga er en mange tusen år gammel hinduistisk praksis. Gjennom å gjøre yoga inviterer en de åndelige kreftene inn i livet, som var med på å skape yogaen i utgangspunktet. Altså demoniske krefter; urene ånder.

   

  Video: Facebook

   

  Kan absolutt ikke forsvares

  - Vil du anbefale yoga? - Nei! (...) Jeg hater yoga, for jeg så hva det gjorde med meg. Det skal liksom føre til komplett velvære. Men det er bare ved å kjenne Jesus Kristus at en har fred.

  - Hva synst du at det praktiseres yoga i norske kirker? - Det er nesten så blasfemisk som du får det til. (...) Yoga er helt klart en annen gud. (...) Jesus sier: Følg meg! Ikke følg andre guder.