Kristne vitnesbyrd om veien inn i okkultisme - og at Jesus setter i frihet

  Kristne vitnesbyrd om veien inn i okkultisme - og at Jesus setter i frihet

  Vi kan lære mye om hvilke åndskrefter som ligger bak en del litteratur, film, musikk og lignende i vår kultur ved å høre på kristne som har fortid fra å ha vært bunden av mørkets makter. Men én ting som også går igjen er at det er kun Jesus som er i stand til å bryte mørkets makt.

  Bilde: Unsplash

   

  Marianne Aaby Martinsen

  Hun har fortalt offentlig om at hun var inne i okkultismens verden før hun ble kristen mens hun var i trettiårene. Noe av det som vakte interessen for mørkets makter var å lese Isfolket av Margit Sandemo. Men hun ble satt fri av Jesus!

   


   

  Marko Turunen

  Han var satanist, men ble kristen. Noe som bidrog sterkt til at han havnet i satanisme var at han hørte på black metal. Han ble satt fri av Jesus!

   


   

  "George"

  Georg endte opp i nyreligiøsitet. Noe av det som bragte han i kontakt med den åndelige verden var psykedeliske rusmidler i lag med yoga. Han ble også kristen og satt i frihet.

   


   

  Signe Marie Fidje Store

  Hun forteller at sjamanisme var en del av den samiske kulturen gjennom oppveksten i Finnmark. Hun forteller at hun etter hvert havnet inn i new age, men at hun ble funnet av Jesus. 

   


   

  Kerstin Wirf

  Kerstin har vært sjaman, medium og spiritist. Hun hadde kontakt med lysvesner / "engler". Det var gjennom spiritistisk lek i barneårene at interessen for det åndelige oppstod. Også hun kom til frihet gjennom Jesus!

   


   

  Anonym

  I boken "De skal drive ut onde ånder" forteller en anonym person sitt vitnesbyrd om hvordan han midt i en kristen familie lot seg besnære av bestemors spøkelseshistorier. Det ble starten på en umettelig interesse for det okkulte. Men Jesus fikk satt også denne personen i frihet!


   

  Veien inn...

  Ofte er det bøker, film, eller musikk som fører mennesker inn i et åndelig mørke som etter hvert også lokker inn i okkultismen.

  Bilde: Såkornet.no