Stig Andreasson: Kristenheten i de siste dager

  Stig Andreasson: Kristenheten i de siste dager

  Forkynner Stig Andreassen talte om endetiden, og her får du høre noen utdrag fra denne forkynnelsen.

  Bilde: Skjemdump / Youtube

  Videoene er lastet opp på Sverre Meyer sin YouTube-kanal

   

  Del 1

  Her kan du se del 1 av forkynnelsen. Denne handler om gudsbespottelse og urettferdighet. Fokuset ligger på at livet er hellig, men at vårt folk har valgt å sette i verk en systematisk krenkelse av livets hellighet gjennom selvbestemt abort. 

  Video: YouTube / Sverre Meyer

   

  Del 2

  Her kan du se del 2. Det handler om at mennesker skal være uten respekt for det hellige - også langt inn i den kristne menighet.

  Video: YouTube / Sverre Meyer

   

  Del 3

  Her kan du se del 3 av forkynnelsen. Denne delen handler om at den kristne menighet ikke lengre vil være åpne for ransakende vekkelsesforkynnelse.

  Video: YouTube / Sverre Meyer

  I denne videoen sier Stig Andreasson blant annet: "I de siste tider skal det være mange lærere, og man skal samle lærere omkring seg ettersom "det klør i øret". Det vil si: Man ønsker å høre det som er behagelig for den menneskelige naturen, og da kan jeg ikke annet enn å tenke på den gamle damen i Valdres som kom til Emanuel Minos, og sa: Jeg har fått et syn fra Herren om hvordan det skal bli i kristenheten i kommende dager. Og så ga hun et bilde av en kristenhet hvor underholdning ble dominerende, hvor man ikke lenger ville ha ransakende vekkelsesforkynnelse, men det som var behagelig å høre."

   

  Del 4

  Her kan du se del 4. Denne omhandler om at tiltagende lovløshet skal prege kristenheten.

  Video: YouTube / Sverre Meyer