Katy Perry sier hun har solgt sjelen til Djevelen

  Artisten Katy Perry er blant de mest populære gjennom alle tider.

  Bilde: Youtube

  Men slik har det ikke alltid vært. Som 15-åring utga hun en gospel-plate, men det ble ingen suksess.

  Katy Perry forteller selv i denne videoen at det var gjennom arbeidet med gospel at hun kom i kontakt med platebransjen. Men da det gikk dårlig med kristen gospel, forteller Katy Perry at hun gjorde en helomvending. 

  - Jeg solgte sjelen min til Djevelen, forteller hun.

  Vi ser også på videoen at avtrykkene av denne forbindelsen med den onde er lett å finne igjen i musikken hennes, blant annet i sangen "Dance with the devil". Her er et lite tekstutdrag fra denne sangen: 

  "Det er en dans med djevelen nå
  En snublende tango
  Det er en dans med Djevelen nå
  Prøver å låne fra i morgen..."

   

  Gjennomgår en innvielse

  I boken "Djævelens ånd og tidens ånd" av forkynner Mikkel Vigilius, skriver han om Katy Perry. Han skriver blant annet det følgende: 

  "Katy Perry utdyper ikke hvordan hun solgte sjelen til Djevelen, men i en av sine mest populære musikkvideoer gjennomgår hun en innvielse, som er fylt med okkulte og sataniske symboler.

  Etter å hatt Jesu navn skrevet på sin hånd spiser hun frukt fra kunnskapens tre og føres gjennom to store søyler inn i en ny virkelighet, hvor drømmene synes å gå i oppfyllelse, men hvor Jesu navn er borte, og hvor hun blir styrt, ødelagt og holdt fanget. To store vakter sperrer veien for henne, og deres ansikter er som geitehoder. I den okkulte tradisjon er geiten et symbol på Djevelen."

   

  Hva hjelper det å vinne hele verden?

  Han skriver videre:

  "Det er karakteristisk for mange av artistene som bekjenner sin forbindelse med Djevelen og onde ånder, at de framstiller Djevelens gaver som en fantastisk skatt som det er verdt at ofre alt for at få, men at de samtidig avslører at Djevelens gaver koster dyrt.

  De har fått mye i det ytre, men de har mistet enda mer i det indre. De er blitt ført til den høyeste topp og den dypeste bunn på samme tid. Djevelen har gitt dem det de ønsket, men han har tatt noe langt mer dyrebart fra dem.

  De har vunnet hele verden, men de har mistet sin sjel (Matt 16,26)."