Ozzy Osbourne. Synger om at han er utvalgt for Satan

  Ozzy Osbourne. Synger om at han er utvalgt for Satan

  Artisten Ozzy Osbourne representerer en nokså likefram versjon av musikk som dyrker Djevelen. Det er derfor foruroligende at kristne mennesker tidvis åpner opp for hans musikk.

  Bilde: Wikimedia Commons

  Noen artister er enkle å avsløre med tanke på at de har forbindelser med mørkets makter. Ozzy Osbourne er en av disse.

   

  Utvalgt for Satan

  I sangen "Black Sabbath (Speak of the Devil)" synger han om at han er utvalgt av Satan. Det framstår som skremmende og uønsket, men samtidig som en bitter realitet. Teksten i sangen går omtrent slik (omsatt):

  "Hva er dette som står foran meg?
  En svart skikkelse som peker på meg
  Snur meg og begynner å løpe
  Finner ut at jeg er den utvalgte
  Å nei!
  En stor svart skikkelse med øyne av ild
  (...) Satan sitter der, han smiler
  Ser at flammene blir høyere og høyere".

   

  Bilde: Ozzy Osbourne. Klikk her for stort bilde

   

  Hvem er blind som min tjener?

  Vi hører tidvis om kristne som spiller av sanger som "Dreamer" av Ozzy Osbourne for eksempel i skolen foran skoleelever. Dette til tross for at artisten med all tydelighet røper sine forbindelser til Djevelen og onde åndsmakter.

  Bibelen sier: "Hvem er blind som min tjener?" (Jesaja 42:19), og denne profeti oppfylles gjennom kristne mennesker som lukker øynene for hva artister som Ozzy Osbourne representerer.

  Men vi skal ikke lukke øynene for at mørkets makter finnes og at det finnes mennesker går i mørkets tjeneste. Vi skal ikke åpne hjerte og sinn for det som disse menneskene gir oss av kunst- og kulturuttrykk, men ta oss i vare så vi ikke blir smittet av disse urene åndskreftene.