Ariana Grande. Kaller Gud for en kvinne, snakker om en pakt med Djevelen

  Ariana Grande. Kaller Gud for en kvinne, snakker om en pakt med Djevelen

  Artisten Ariana Grande har fått stor popularitet, spesielt blant unge tilhørere. I en av sangene sine kaller hun Gud en kvinne. I en annen tematiserer hun det å gjøre avtale med Djevelen.

  Bilde: Billboard

  Dette er noe av det som kommer fram når vi tar en rask kikk på artistens sangtekster. For øvrig: Det er kjent at Ariana Grande forlot katolisismen, og sin kristne tro, "av kjærlighet til sin homofile bror".

  Det er kjent at artisten holder seg til kabbalah som er en type okkultisme basert seg på jødisk mystikk. Forkjærlighet for magiske ritualer kommer til syne i sangen "Voodoo Love".

   

  Lovløshet og spott av Gud

  Det som ellers er lett å se er at Ariana Grande i stor grad spiller på sex (noe som må sies å heller være regelen enn unntaket blant kvinnelige popartister). Det kan virke uskyldig, men å lokke unge mennesker til urenhet er alt annet enn uskyldig. I sangen "Dangerous woman" kommer det en innrømmelse av dette er farlige saker.

  Sangen er en hyllest til det å leve i lovløshet, seksuell løssluppenhet, og i åpen opposisjon til Gud. Teksten lyder slik (omsatt):

  "Jeg trenger ikke tillatelse
  Jeg har besluttet å teste grensene
  For det er min sak, Gud er mitt vitne

  Alt du har
  Hud mot hud, herregud
  Ikke stopp, gutt".

   

  Kaller Gud en kvinne

  I sangen "God is a woman" gjør Ariana Grande seg skyldig i å spotte den levende Gud. Det er på sedvanlig vis en sang som kombinerer det å spille på sex med det å spotte Gud. Teksten på sangen lyder slik (omsatt):

  "Du, du elsker hvordan jeg beveger deg
  Du elsker hvordan jeg berører deg
  Min ene, når alt er sagt og gjort
  Du vil tro at Gud er en kvinne
  Og jeg, jeg kjenner det etter midnatt
  En følelse av at du ikke kan kjempe
  Min ene, det henger igjen når vi er ferdige
  Du vil tro at Gud er en kvinne"

   

  Avtale med Djevelen

  I sangen "Side to side" synger Ariana Grande i duett med artisten Nicky Minaj. Som vi har sett i en annen artikkel her på såkornet.no, så lever Nicky Minaj i et forferdelig slaveri under en navngitt demon (Roman). Videre understreker teksten en relasjon til mørkets makter, som topper seg i en bekjennelse av det å gjøre en pakt med Djevelen. Teksten lyder slik (omsatt):

  "Jeg vet at du har et dårlig rykte
  Det spiller ingen rolle, for du frister meg (...)

  For i kveld gjør jeg avtale med djevelen
  Og jeg vet at det vil få meg i trøbbel
  Bare så lenge du vet at du har meg".

  Musikkvideoen til denne sangen spiller på sex og kroner det hele med et dypt åndelig mørke: et mørke hvor djevel og fristelser går hånd i hånd.